VÅR HISTORIE

Bli kjent med oss

Her vil vi prøve å gi deg en liten presentasjon av hvem vi er, hvordan vi tenker og hvordan konseptet ble til. Med det mål for øyet at du skal føle at du kjenner oss og våre tanker litt bedre.

Konsept visjon:

"Vårt største mål er å få deres insamlede midler og gaver til å vare lengst mulig"

Hvordan det hele ble til

Vi må tilbake til 2008, da en av gründerne fikk en visjon om å lage et konsept som kunne hjelpe menigheter og organisasjoner, med å få innsamlede gaver og midler til å rekke lengst mulig. Da spesielt på gode innkjøp.

Konseptet ble så utviklet gjennom flere års planlegging og en analyse av behovene for kundegruppen. Produksjoner og testsalg ble gjennomført i flere perioder.

Konseptet har fra starten og frem til nå vært organisert i forskjellige selskapsformer og eierkonstilasjoner. Gründerne valgte høsten 2015 å etablere selskapet Menighet Service AS. Organisasjonen ble styrket og strukturert for å møte den sterkt økende aktiviteten.

Gründerne i selskapet har jobbet over 20 år med nasjonal og internasjonal handel, og har gjennom dette knyttet til seg stort kontaktnett på innkjøp og produksjon worlwide. Vi har i mange år jobbet med hele verdikjeden, fra produkter blir valgt ut eller designet/tilpasset, satt i produksjon og frem til den ankommer mottaker.

Dagens organisasjon har et vidt spenn av erfaringer og fagfelt. Noe som vil komme deg som kunde til gode. I planleggingsfasen , ved handel eller om det trengs prosjektledelse.

Vi har med dette et genuint ønske om å hjelpe menighetsnorge og alle andre som driver på basis av frivillighet og innsamlede midler/gaver, til "å kunne spare" på godt planlagte og rimelige innkjøp, uten fordyrende mellomledd. Med dette konseptet håper vi at vi har gjort terskelen lavere om det vurderes å bygge nytt, utvide eller bare oppgradering.

Vårt nettverk

Etter mange år har vi opparbeidet oss et stort nettverk worldwide, på både produsenter og leverandører

• Kina
  • USA
  • India
  • Norge
  • England
  • Sverige
  • Danmark
  • Filippinene
  • Korea
  • Japan
  • Polen
  • Tyskland
  • Litauen
  • Frankrike
  • Spania
  • Italia
  • Tyrkia

Vår miljøprofil:

"Menighet Service AS ønsker å fremstå som en bedrift som ønsker å verne om miljøet. Vi jobber systematisk for å redusere utslipp til luft, jord og vann. Vi streber for at alle våre leverandører og transportører har samme miljøprofil."

ISO 14001 Miljø Styresystem

Etikk

"Menighet Service AS jobber etter Corporate Responsibility SA8000, etiske retningslinjer forankret i internasjonale konvensjoner og standarder.

Vår erfaring & kompetanse

• Design
  • Produktutvikling
  • Produkttekniske fagkunskaper
  • Innkjøpsforhandlinger
  • Fabrikk- og varesøk
  • Kulturforståelse
  • Produksjonsplanlegging
  • Import
  • Logistikk
  • Interiørforståelse
  • Salg og markedsføring
  • Prosjektledelse
  • Økonomistyring

Returordning

Vi er opptatt av miljø og gjenbruk. Vi er behjelpelige med å få omplassert dine gamle møbler. Vi samarbeider tett med flere organisasjoner som driver hjelpearbeid. Med å betale litt fraktstøtte blir dine gamle møbler gjenbrukt på en miljømessig god måte og ikke minst blir en glede for andre.

Våre samarbeidspartnere blir synliggjort på vår nettside under fanen "HJELPE". Her vil det ligge bilder fra hjelpesendinger og andre miljømessige tiltak.

SHOWROOM

Hjertelig velkommen til å besøke vårt showroom

Kontakt oss for avtale

Kontoret er betjent